او آموختن پیانو را از ۶سالگی آغاز و تحصیلات ابتدایی را در مدرسه ژاندارک سپری نمود. امانوئل ملیک اصلانیان استاد پیانو و تاثیرگذار بر تفکر موسیقی وی بود.در سال های پایانی دهه ی ۱۳۲۰ برای تحصیل موسیقی به انگلستان رفت و در مدرسه «مورتون هال» مشغول به تحصیل شد.
او اولین اثر آهنگسازی حرفه ای خود را در سن ۱۵سالگی به سفارش مدرسه"مورتون هال" که در استودیوی کمپانی معروف "هیز مسترز وویس" ضبط شد.
روزنامه "لیورپول دِیلی پست EN"در باره ی این اثر نوشت. رویداد موسیقایی بسیار مهمی در مدرسه مورتون هال نزدیک آژوستری به وقوع پیوست.برنامه ای با صحنه باله"امیر دخت" که توسط دانشجوی کنونی مدرسه،فوزیه مجد، یک دختر ایرانی پانزده ساله،ساخته شده بود به پایان رسید که برای فردی به این جوانی،آینده ای چشمگیر را نوید میدهد.
وی پس از پایان تحصیلات متوسطه،موسیقی را در دانشگاه ادینبرا پی گرفت.
سپس به ایران بازگشت و در هنرستان عالی موسیقی به تدریس "تاریخ موسیقی غرب" مشغول شد و همزمان در روزنامه کیهان بین المللی با نام مستعار "فلورستان" نقد موسیقی مینوشت و درصدا خانه وزارت فرهنگ و هنر به کاربازبینی موسیقی نواحی ایران میپرداخت.او نوازندگی سنتور را نیز نزد فرامرز پایور و مجید کیانی آموخت.
وی درسال ۱۳۴۵ با دریافت بورسیه از دولت فرانسه راهی این کشور شد و نزد نادیا بولانژه آموزش آهنگسازی را در پی گرفت.پس از آن در سال ۱۳۴۷ با دریافت بورسیه از سازمان رادیو تلویزیون ملی ایران به تحصیل انتوموزیکولوژی تحت نظر تران وانکه در دانشگاه سورین مشغول شد. او در سال ۱۳۵۰ به ایران بازگشت.این زمان مصادف بود بااوج فعالیت های موسیقی مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایران،در این مرکز بخشی به پژوهش و گردآوری موسیقی نواحی ایران اختصاص داشت.درآن هنگام وی برتحقیق و پژوهش در زمینه موسیقی نواحی و موسیقی ردیف متمرکز شد.او با سفر به خراسان،سیستان و بلوچستان،هرمزگان،بوشهر و ...به همراه گروهی که خود بنا نهاده بود.مجموعه هاایی از موسیقی نواحی،اقوام و ردیفی را گردآوری کرد.
جمع آوری ردیف های سعید هرمزی،یوسف فروتن،عبدالله دوامی،نور علی برومند و نمونه های موسیقی محلی خراسان مانند:اجراهایی از حسین یگانه اولیاقلی یگانه،مختار زنبیل باف،حمرا گل فروز،نظرمحمد سلیمانی و... با یاری مهدی کمالیان از مهم ترین دستاوردهای سفرهای پژوهشی او میباشد.او گروه گردآوری و شناخت موسیقی را در سازمان تلویزیون ملی ایران تاسیس کرد و با دعوت از برخی موسیقیدان ها،برنامه های مختلفی در شهرهای شیراز (جشن هنر)،مشهد (جشن توس) و تهران(کارگاه نمایش،تئاتر شهر)برگزار نمود. قدیمی ترین پژوهش در مورد" موسیقی سوگواری در بوشهر" را نیز به انجام رسانده است.
آلبوم ها
_موسیقی فیلم ونمایش به رهبری گلنوش خالقی
_شب کوک
_گر بنگری به سویم
_شاعری در بلوچستان
_گوات و ذکر در بلوچستان
_موسیقی نواحی ایران،موسیقی نوبان و زار
_آلبوم موسیقی نواحی ایران،اربعین در بوشهر
_موسیقی نواحی ایران،موسیقی تربت جام(۴۲)
_موسیقی نواحی ایران،موسیقی شمال خراسان(۶)
_موسیقی نواحی ایران،موسیقی شمال خراسان(۳۹)
_موسیقی نواحی ایران،موسیقی شمال خراسان،داستان شاهزاده زرین عذار
_موسیقی نواحی ایران،موسیقی عاشقی آذربایجان غربی
موسیقی فیلم
_پسر ایران از مادرش بی خبر است به کارگردانی فریدون رهنما
_سیاوش درتخت جمشید به کارگردانی فریدون رهنما کتاب ها
_نفیر نامه
_سه ساخته برای پیانو:پایکوبی در دهکده سونات رمانتیک نمایشی
_ایرانا برای ستاره ها:گفتگو ۸۸ برای پیانو
_پرما برای پیانو _شب کوک
_سوئیت ایرانی برای پیانو